Arena Bilardo Ve Oyun Makinaları

Eglencenin Oldugu Her Yerdeyiz

KEPÇE - OYUNCAK - HEDİYE MAKİNASI

KEPÇE - OYUNCAK - HEDİYE MAKİNASI
Kepçe makineleri birkaç çeşittir.
Kablosu, ekranı, joyistiğine varıncaya dek mekanizmasını Avrupa dan ithal ettiğimiz ve dış kasasını Türkiye de kendimizin üreterek montajını yaptığımız makinelerdir.
Firmamız bu ürünlerin hem imalatçısı hem de ithalatçısı olduğundan her türlü servis ve yedek parça ihtiyaçlarınızı istediğiniz zaman firmamızdan temin edebilirsiniz.
Makinelerin ölçüsü 80x75x180cm. 77x70x180cm. 73x70x180cm. olup isteğe bağlı olarak değişik ölçülerde üretim yapılabilmektedir.
ÖZELLİKLERİ:
Komple alüminyum profillerden imal edilmiş olup kasanın alt ve üst gövde birleşimlerinde MDF lam kullanılmaktadır. MDF lam dış yüzeyleri görsellik amacıyla stikırla kaplanmıştır.
İki adet elektronik jeton mekanizması vardır. Jeton mekanizmaları ve para birikme yuvaları komple metal kasadan imal edilmiştir.
Üç adet numaratör vardır. Her mekanizmaya atılan jeton veya para sayısını ayrı-ayrı görebilirsiniz. Numaratörler sıfırlanamaz özelliktedir. Üçüncü numaratör opsiyenel olarak çalışmakta olup makinenın verdiği oyuncak sayısını göstermektedir.
Makinede herhangi bir arıza olması durumunda arızanın neden kaynaklandığı gösterge ekranında yazı ile bildirilir. Bu da arıza tespiti yapmadan makineye müdahale etme imkânı verir.
İki adet basınç ayar düğmesi vardır. Kıskacın tutma (sıkma) ve kaldırma basınç ayarlarını ayrı ayrı yapabilirsiniz.
Makinelerimizin ana kartları ileride süper kart takarak çalıştırmaya uyumludur. Bu kartı ve Akrilik oyun panosunu taktırdığınızda pano üzerinde yanıp sönen ışıklar oyun oynayan oyuncuya 1 veya 2 hak vermekte yada üstün kapma gücü vermektedir. Böylelikle makinenizin fonksiyonları ve çehresi değişerek sürekliliğini ve daha çok iş yapmasını sağlamış olursunuz.